Vandervelden Bosbouw | Promotiefilm

Over Vandervelden Bosbouw

Bosbedrijf Vandervelden werd in 1991 opgericht met als doelstelling bosexploitatie en een kleine vorm van rondhouthandel. Er werd voor diverse houthandelaren en fabrieken hout geoogst, opgemaakt in de gewenste assortimenten & langs de zijde van de weg klaargelegd voor transport.

Eind jaren 90’  ging het bedrijf een andere weg in en ging zich toeleggen op groenvoorzieningen en cultuurtechnische werken. Door de jaren heen groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers in alle segmenten van de sector: collega’s, natuurinstanties, Federale en Lokale overheden.

Het resultaat van dit alles is dat Vandervelden BVBA dagelijks met ca. 42 mensen actief is in alles wat met natuur te maken heeft. Het bedrijf is inmiddels erkend bosexploitant op de Belgische markt en is in Nederland erkend door het SKBNL en lid van de AVIH.

Opdracht

Kliktaal filmde het rooien van ruim dertig bomen in een particuliere tuin. Deze werkzaamheden voerde Van der Velden Bosbouw uit met de Magni RTH 5.26 verreiker met roteerbare zaagkop. Hiermee kunnen bomen met een hoogte tot 28 meter en met een stamdikte tot 40 cm veilig en snel gerooid worden.

Specificaties

  • Promotiefilm draaien
  • Monteren

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Susan Hermens: